12. November 2011

il ristorante and more, part 1

Wie gesagt, ich liebe Essen und essen und da bin ich im Restaurant genau an der richtigen Stelle und Quelle. Ich kann probieren, meistens jedenfalls (haengt ein wenig davon ab, welcher Koch gerade Dienst hat), und nun habe ich auch die Erlaubnis bekommen, Fotos zu machen. Hier also die ersten Eindruecke, wobei dies nur ein kleiner Vorgeschmack ist, denn (meiner Meinung nach) richtig aufgefahren wird, wenn wir Feste, Banketts und aehnliches im Hause haben.

amuse-bouche with cheese and (the best) salami in chocolate

mhmhmmm.....

Sweet breakfast, typical italian

left:  caciocavallo, Ragusano DOP, aged right: caciocavallo, Ragusano DOP
Som jag informerade om tidigare: jag älskar mat och jag älskar att äta och eftersom jag arbetar på en restaurang så är jag precis på rätt plats. Jag kan provsmaka, för det mesta (beror lite på vilken kock har tjänstgöring), och nu fick jag också tillåtelse att ta bilder. Så här är de första intrycken, men detta är bara ett litet smakprov eftersom (min åsikt) de kör de fina saker när vi har ftillställningar, banketter och liknande i huset.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen