Idag har jag äntligen efter veckor utan tid pga arbetsbelastning lagat mat för oss till lunch.
På grund av Johannas företag har vi regelbundet tillgång till ekologiska tomater från lokal produktion. Nu hade vi ca 3 kilo i vårt kylskåp och jag gillar inte att låta maten ruttna, så jag tog hand om tomaterna och lagade ett slags soppa med några aubergine tärningar från en av mina leverantörer och pepperoncini pulver från en vän. Tillsammans med ris var det en läcker lunch med få kalorier, men massor med smak!
På grund av Johannas företag har vi regelbundet tillgång till ekologiska tomater från lokal produktion. Nu hade vi ca 3 kilo i vårt kylskåp och jag gillar inte att låta maten ruttna, så jag tog hand om tomaterna och lagade ett slags soppa med några aubergine tärningar från en av mina leverantörer och pepperoncini pulver från en vän. Tillsammans med ris var det en läcker lunch med få kalorier, men massor med smak!
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen